tisdag 23 juni 2009

Några bilder från lägerplatsen



Vår lilla lägerskylt är upphängd, ledarna är på plats, sponsorerna har levererat och under eftermiddagen har lägerområdet tagit form och består nu av såväl tältby som samlingsplats, lägereld, samkvämslokaler, kiosk, sovsalar, badstrand och fiskazon mm mm. NU KÖR VI!



4 av lägrets närmare 25 ledare står här. Elizabeth som man komme rhita i informationen, Kristina som återfinns bland aktiviteterna, Lenita som ansvarar för badet och Viktoria som håller koll på logistiken.



I år fyller Barnkonventionen 20 år och det ska vi givetvis uppmärksamma och fira. Under lägret ska vi också jobba med konventionen och barns rättigheter som grund genom bla teater.



Lägerchefen och distriktsombudsmannen Tanya leder förstyrkan som idag har påbörjat upppbyggnaden av lägerområdet. Vi får väl se om det är samma glada miner och energi på söndag efter 5 dygns lägerverksamhet...



Nere vid havsviken ligger en urmysig bastu som säkert kommer att gå varm under de kommande dygnen på lägret. Carola försöker tappert få alla ledare att komma ihåg att havsvattnet ej får tas till kaminen. Kamin - Brunnsvatten = bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar